Windows 10

Sitter du med en PC och Windows operativsystem så kan det vara läge att uppgradera till den senaste versionen av Windows operativsystem som kallas för Windows 10. 

Windows 8

Du kan uppgradera helt utan kostnad hos Microsoft och få den senaste versionen av operativsystem från Microsoft. För de som sitter med Windows 7 eller 8 så kommer det att gå rätt så lätt att uppgradera, du kan reservera din uppdatering genom en Windows 10 ikon som ligger nere i aktivitetsfältet till höger. Skulle den inte finnas där så får köra en Windows Update och installera alla de nödvändiga uppdateringar som behövs för att kunna köra igång installation av Windows 10

Det är ett väldigt lättanvänt operativsystem med mycket smartare lösningar än tidigare versioner. Startmeny har förbättrats avsevärt och det känns väldigt modernt och det är lätt att hitta sina program, eller appar som det nu kallas. Det följer även med en ny webbläsare, Microsoft Edge, som vi kan få anledning att komma tillbaka till i något senare inlägg. Vid installationen av Windows 10 kommer inte att beröra dina befintliga filer eller program, allt finns kvar och fungerar att enkelt använda vid uppdateringen av operativsystemet.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.