Vilket antivirusprogram behöver jag till min dator?

Det finns massvis med olika antivirusprogram och alla säger dom är absolut säkrast och bäst, men vilket är då bäst och vilket ska man välja? Här nedanför finns ett par exempel på bra antivirus program som kan passa dig.

Antivirus

Eset nod 32: Är bland dom starkaste skydden när det kommer till att motverka skadliga program, med snabb responstid som kräver väldigt lite prestanda för att kunna fungera optimalt. Dessutom med sina automatiska uppdateringar ligger du alltid på maximalt skydd mot angrepp.

Avast: Är ett snabbt och kostnadsfritt viruskydd som älskas av många, med sin spyware funktion söker Avast även igenom ditt nätverk för skadliga filer och information. Utöver det uppdateras virusskyddet flera gånger dagligen och detta görs utan att man behöver ge kommandot, vilket resulterar i ett maximalt skydd dygnet runt.

Norton: Är lite av en veteran när det kommer till antivirusprogram, med sin gammelmodiga och systematiska sökning, skannar Norton alla sidor och dokument du går in i och skyddar dig mot identitetstöler och andra faror på webbplater. Dock är Norton ibland seg på att upptäcka virus men låser fort ner de så fort faran upptäcks.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.