Prylar på språng

Tack vare våra allt snabbare mobiluppkopplingar så går det idag att arbeta lika bra om man befinner sig ute i naturen uppe på ett berg som nere på kontoret i betongdjungeln. Nedan finner du några av de tekniska plattformar som gör arbete på fri fot möjligt samt vad man behöver tänka på gällande dem.

Telefoner

När det kommer till portabel teknik så ligger utan tvekan telefonen i topp när det gäller mest funktion på minst yta. Det är dessutom den enhet som man alltid bär med sig, liggande i byxfickan eller handväskan, redo att användas.

Tack vare att telefonerna dessutom får allt större skärmar så är de bättre än någonsin när det kommer till att vara produktivitetsmaskiner. För att förbättra detta ytterligare så finns det ett antal olika tillbehör man borde införskaffa. För att förlänga batteritiden när man arbetar på mobilen så kan det till exempel vara bra att köpa ett externt batteri. Dessa kan antingen vara fristående och kopplas in med en kabel för att ladda mobilen eller vara inbyggda direkt i ditt mobilfodral beroende på vilket behov du har.

Om man för mycket anteckningar eller gör skisser på sin mobil så kan en stylus vara ett mycket bra inköp. Alla dessa tillbehören och fler kan man köpa online, vi har goda erfarenheter av iPhoneButiken.

Laptops

Om man behöver skriva mycket text så finns det än idag inte något bättre än ett fullstort tangentbord. Detta gör att laptopen än idag har ett mycket stort värde för de som vill arbeta på resande fot. Om man vill ha en så tunn och lätt laptop som möjligt så är det självklara valet idag en Apple MacBook. Med en vikt på endast 0,9 kilo och endast 13,1 mm tunn erbjuder den extrem portabilitet.

Nackdelen man får leva med då är att den inte är speciellt kraftfull. Om man skall arbeta med tyngre saker så som CAD eller videoredigering så bör man titta på ett annat alternativ.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.