Elektroniska julklappar

Nu i jultider vore det tokigt om vi inte tipsade om lite schyssta elektronikprylar att ge bort. 

shutterstock_154942202

Här är våra favoriter: 

Apple

En dyr och lyxig Appleprodukt gör nästan alla lyckliga på jul. Köp den senaste telefonen, iPhone 6 eller iPhone 6S. Vill man inte lägga ut så många tusen kan man istället köpa en iPod med mycket utrymme för musikälskaren, eller för den som gillar att lyssna på ljudböcker.

Läsplatta

Apropå böcker, varför inte ge en present som kan hålla ett helt bibliotek? En läsplatta har en specialutformad skärm som inte reflekterar och därmed är mer lik en boksida. Det går lättare att läsa och perfekt för den som är på resande fot. Med en läsplatta får man plats med tusentals böcker och de bästa plattorna har även läslampor och valet att få mörkerläsning där bakgrunden blir svart och texten vit.

En ny generation

En annan fin gåva är att förnya deras favoritprodukter. Om din vän eller förälder har en musikspelare, surfplatta eller hörlurar som de älskar och använt i flera år, kan du ge dem ett par likadana fast en senare generationer. De får inte bara en ny favoritprodukt, när det kommer till elektronik brukar saker och ting bli snabbare, bättre, snyggare och allmänt bättre ju fler generationer som släpps.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.