Bra program för datorn

Det är viktigt att ta hand om datorn på rätt sätt, sköter du den rätt, rensar och skyddar den från onödiga skräpfiler samt virus, kommer datorn att orka och fungera mycket längre. Men hur gör man då för att ta hand om den på ett bra sätt? Det finns faktiskt ett par enkla knep och program som kan hjälpa dig med det.

Först har vi viruskydd, ett viruskydd kommer att stoppa och blockera potentiella hot mot din dator. Det finns dock hundratals olika viruskydd som alla har olika skyddnadsgrad och säkerhet beroende på vad du ska göra med datorn. Ta reda på vilket virusskydd som passar just dig bäst.

Ett annat bra program som hjälper till att hålla rent och ta bort skräpfiler, cookies mm. är CCleaner. Med CCleaner kan du enkelt avinstalera program, tömma hårddisken på onödiga skräpfiler eller radera cookies. Du kan även rensa webbhistorik, bestämma vilka program som ska automatiskt aktivera när du startar datorn och mycket mer. CCleaner är din bästa vän när det kommer till att hålla det rent och snyggt i din dator.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.